Om A-C-I

A-C-I – Agile Consulting & Innovation, er et eksempel på den lidt klassiske iværksætterhistorie.

Hvem står bag A-C-I?

Mit navn er Kent Nielsen og jeg er grundlæggeren af A-C-I – Agile Consulting & Innovation. 

A-C-I’s historie begynder dog ikke i en garage som så mange andres, men i stuen i et gammelt byhus i Esbjerg i 2020. Esbjerg blev valgt som base, grundet det store opland der er til byen, da jeg valgte at tage springet og blive iværksætter. Baseret på tanken om at, hvis mulighederne ikke kommer af sig selv, så må man jo skabe dem.

Ønsket om at stå på egne ben og blive chef i eget firma, er noget der er funderet over længe. Så da muligheden præsenterede sig selv i starten af 2020, blev der mærket efter om det skulle være nu eller aldrig…

Jeg hjælper med at bæredygtig vækst, skabt af A-C-I, hvor jeg sammen med både kunder og partnere, skaber sammenhæng i en verden i konstant udvikling.

A-C-I projektleder Kent Nielsen
Logo-A-C-I-HIGH.png

Hvor blev A-C-I grundlagt?

Esbjerg har en perfekt placering i forhold til mange af de kunder som virksomheden ønsker at levere ydelser til. Ligeledes er der fornuftig afstand til en række af landets bedst uddannelsesinstitutioner, som A-C-I samarbejder med, i forhold til kompetenceudvikling. 

Udgangs- og omdrejningspunktet er projekter af teknisk karakter, uanset hvilken form de har. Til trods for mange af de udfordringer jeg har mødt, blev der i 2020 truffet et valg, profilen er indskærpet til projektledelse primært.

Maskinmesteren fra Esbjerg

Min uddannelsesmæssig baggrund er maskinmester – Bachelor in Technology Management and Marine Engineering. Udvidet med en overbygning indenfor Subsea Engineering og toppet med en fuldført diplomuddannelse i projektledelse – Diploma of Technology in Project Management. Seneste igangsatte tiltag, er en EBA – Engineering Business and Administration, for at få en bedre forretningsmæssig forståelse, samt perspektiv! Det er jo som bekendt effekten der ønskes, ikke nødvendigvis leverancen… 

Derudover har jeg en erfaringsmæssig baggrund indenfor kommerciel skibsfart, hvor jeg arbejdede mig op fra bunden som aspirant, til maskinchef i kemikalietankskibssegmentet. Herefter blev skrivebordet skiftet ud med en ny udfordring indenfor amerikansk offshore, et skifte der blev en mulighed grundet Macondo uheldet i den mexicanske golf. Jeg blev udvalgt sammen med 100 andre blandt flere tusinde kandidater på verdensplan, til at gennemgå 2-årig overbygning i Subsea Engineering på internationalt plan.

Hvorfor projektledelse?

Projekter har altid været en del af mit arbejde, så da olie/offshore krisen 2015 gjorde sit indtog på verdens plan, så blev det tid til at finde en ny udfordring. 

Det blev til renovering af lystyachter for private ejere, ofte med et omfattende program af opgaver og underprojekter. Efter længere tids rejse og ageren i denne verden, vendte jeg igen hjem til Danmark for at arbejde, samt for at se familien.

Jeg blev ansat i et af de førende danske konsulenthuse, som så potentialet i mig og min baggrund. Jeg var ansat som projektlederkonsulent der arbejdede eksternt for firmaet, dvs. fast ude ved kunder i deres organisation. I denne periode, var det projekter/opgaver som koncept studier og offshore substations til vind segmentet, renovering af energi anlæg, opgradering af tank facilitet, samt procesanlæg til kemikalier der blev prøvet kræfter med.

I dag leverer A-C-I projektleder og stand-in løsninger, der gør kunderne i stand til at opnå markante fordele i en teknologisk og digitaliseret verden. Løsningerne og behovene bliver matchet, så det er tilpasset behovet hos den enkelte kunde, hvor der leveres rådgivning og implementering med udgangspunkt i min erfaring.

Vision

Min vision er at være den bedste til at gribe bolden i nuet og skabe øjeblikkelig værdi, samt meningsfulde forbindelser og bygge broer mellem nutid og fremtid. A-C-I er frontløberen, der tager initiativ og skaber innovation på en måde, der gør en forskel i en konstant udviklende verden. 

Jeg stræber efter at være kundens førstevalg inden for projektledelse, uanset kompleksiteten. Mit mål med A-C-I er at være et stærkt brand i branchen, udveksle viden og skabe løsninger, der overstiger forventningerne.

Mission

A-C-I forpligter sig til at skabe optimale løsninger ved at dykke ned i kundernes verden, engagere sig i deres visioner og udfolde ønskerne fra alle interessenter.
Jeg anvender mine kompetencer, min viden og min erfaring på globalt plan for at skabe værdi for kunder lokalt og globalt, og drive dem fremad i deres udvikling. 

A-C-I’s mission er at skabe fokus, commitment og retning. Dette sikrer ikke kun fremgang, men åbner også døre for nye muligheder for kunderne, medarbejdere, aktionærer og interessenter. Jeg tror på, at ved at forme retning skaber vi ikke kun resultater, men også meningsfulde forandringer.

Løbende udvikling

Løbende udvikling af mine kompetencer og et stærkt videbegær er en fast del af A-C-I’s DNA. 
Det er igennem teamarbejde, at merværdien skabes for kunderne. Jeg er som oftest omgivet af meget engagerede medarbejdere, når der arbejdes på kundernes kontor. Netop derfor er det vigtigt for mig at der er fokus på teamwork, for at løfte i flok, styrke hinanden og skabe et stærkt ejerskab for projektet.

Derfor er det også så vigtigt for A-C-I, og for jer, at jeg hele tiden er opmærksom og er klædt på til at levere de bedste resultater. Hvilket netop er grunden til at der løbende bruges ressourcer på kompetenceudvikling.

Projektlederen privat

Når jeg ikke lige er fokuseret på mit arbejde eller kompetenceudvikling, så nyder jeg tiden sammen med familien, med havearbejde, eller når vinden her på Vestkysten tillader det, med at kitesurfe lidt. Er blæsten for vild, læses der gerne bøger, alt fra fiktion til faglitteratur. 

Personlig udvikling er et emne, der sættes højt, grundet et stærkt videbegær. En diplomuddannelse i projektledelse er medio 2021, afsluttet på eget initiativ. Efter sommeren 2023 er jeg startet på EBA – Engineering Business Administration hos VIA University College.

Psykologi er spændende, og det fascinerer mig meget, så der bliver brugt tid på at læse op på forskellige emner, da det har vist sig at være et fantastisk redskab i forbindelse med lederskab, teambuilding og konfliktløsning samt ikke mindst omkring beslutninger. Jeg tror personligt, at en bedre forståelse af det menneskelige sind og de ressourcer, dette besidder, giver en klar fordel i at opnå en positiv og mere effektiv arbejdsplads, og det skaber i det lange løb et mere professionelt og produktivt team.